Kalenderkonkurrencer, sne og opgaver der venter

Det er blevet snevejr her  på Sydsjælland. Ikke noget vildt og voldsomt – bare sådan let snefald.

Jeg sidder og kigger ud på snevejret, mens jeg deltager i den ene julekalenderkonkurrence på nettet efter den anden. Jeg har en svaghed for den slags konkurrencer. Jeg kan bare ikke nære mig. Det er så hyggeligt. Men det er altså også lidt af en tidrøver.

Der er jo så meget andet, tiden skal bruges på. Det er mine to-do lister et tydeligt bevis på  – de er alenlange. Der skulle gerne streges et par opgaver eller fem i løbet af dagen. Så der er vist ikke andet at gøre end at få smøget ærmerne op.

Med lidt god radio og det smukkeste snelandskab udenfor  vinduerne kan det næsten ikke undgå at blive hyggeligt.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Det lyder som det rene winter wonderland I har nede sydpå. Her har vi fygning og voldsomt snefald – men vi må jo bare hygge os inden døre 🙂

  1. Svar : Det kan i hvert fald ikke kaldes snestorm, det vi oplever på disse kanter. Vi har fået noget sne, men ikke voldsomt meget. Jeg har ikke været ude på vejene, og så er det jo let nok at sige, at det ikke er slemt – men jeg synes også, at man så vidt muligt skal holde sig hjemme, når vejene er meget glatte. Så set her fra mit køkken er vejret faktisk bare ret hyggeligt 🙂

 2. Her ligger der ca. 10 cm, i hvert fald når jeg kigger ud i haven. Jeg kan også godt holde mig hjemme, når vejret er sådan.
  Jeg kender også diverse julekalenderkonkurrencer på nettet!
  Indefra ser det også her rigtig hyggeligt ud! God søndag!

  1. Nonna : Vi har også fået omkring 10 cm sne her i løbet af dagen, og vi havde noget liggende i forvejen, så det ser ret vinterligt ud efterhånden.
   Også en rigtig god søndag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *