En rigtig hyggedag

Sander blev passet herhjemme hos os i går.

Vi havde alle tiders hyggelige dag, hvor der stort set kun stod leg på programmet.

Vi skulle først og fremmest flytte legetøjet over i de nye opbevaringsklodser fra CoolStuff. Jeg var lidt spændt på, hvad Sander ville sige til det, for han kan ret godt lide, at hans legetøj herhjemme er lige præcis der, hvor det plejer at være. Derfor skulle han selvfølgelig også selv være med til at flytte ind i de nye fine, blå kasser. Han blev rigtig glad for dem lige med det samme.

Kasserne var faktisk en del af legen hele dagen. Det viste sig nemlig, at de ikke bare er gode til opbevaring af det gode gamle LEGO DUPLO og de andre legesager. De er også gode at sidde på, og man kan bygge en bro af dem, og lave dem om til garage til traktorerne og til stald til Schleich-dyrene og meget mere.

 

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *