Til tøndeslagning

I går eftermiddags var jeg til tøndeslagning sammen med Sander og hans forældre.

Sander var klædt ud som cowboy. Hans mor havde fundet et rigtig fint cowboy-outfit til ham, og han så bare så sød ud i det. Han var en rigtig lille fastelavns-skat!

Vi var rigtig mange mennesker samlet i skolens gymnastiksal, og det var skægt at se de mange udklædte børn. Sander hyggede sig men havde alligevel ikke rigtig lyst til at være med til at slå katten af tønden. Han brød sig nemlig ikke om de høje lyde, når de større børn slog på tønderne.

Men ellers var han helt i sit es. På et tidspunkt kravlede han op i ribberne og opfordrede mig til at gøre det samme. “Kravl op i den der, Farmor”. sagde han og pegede på ribben ved siden af den, han selv var halvvejs oppe i. Jeg betakkede mig – jeg bryder mig ikke så meget om at kravle til vejrs.

Det var et rigtig hyggelig eftermiddag, og jeg var glad for at være med.

Gem

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

    1. Almas mormor: Sander har ellers ikke svært ved at lokke mig, men man må jo kende sin begrænsning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *