Pause

Vi har haft en hæsblæsende, travl og krævende uge.

I eftermiddags rundede vi det hele af med at hente Sander i vuggestuen og passe ham et par timer. Selv om vi vist alle tre var lidt brugte efter en lang uge, og selv om vi var nødt til at bruge noget af tiden til at få købt lidt ind, så hyggede vi os.

Vi fik kigget lidt på fiskene i det store saltvandsakvarium i vores lokale storcenter. Og på juletræer og julestjerner og julemænd. Alt julehalløjet er stadig alt for tidligt for mig, men Sander lod til at sætte pris på det.

Nu har jeg trykket på pauseknappen. Jeg trænger til en rolig weekend,  som jeg satser på skal være helt uden planer, aftaler eller alt for store forventninger til egen indsats.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *