Hastværk er lastværk

I dag, da jeg kom blæsende for at nå at aflevere en pakke på posthuset, inden jeg skulle handle, inden jeg skulle … en hel masse andet, blev jeg sendt til tælling. Jeg faldt simpelthen. Jeg overså en lille forhøjning i asfalten og røg forover. Stadig med pakken i hænderne. Ned at ligge i sådan en fart.

Jeg fik vredet det ene håndled godt og grundigt, slået knæet og skrabet anklen en lillebitte smule. Alt i alt ikke noget at snakke om. Men alligevel – jeg blev simpelthen så forskrækket over pludselig at ligge der og rode rundt.

Så kan jeg lære det – hastværk er altså lastværk!

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

    1. Eva : Tak skal du ha’! Det er nu ikke så slemt. Det er da bare så fjollet at have så travlt, at man glemmer at se sig for 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *