Pip pip

Jeg plejer altid at købe en spiselig mandelgave.

I år skulle det være lidt anderledes. Vi har jo droppet julegaverne til de voksne i familien, så jeg syntes, at jeg ville gøre lidt ekstra ud af mandelgaven. Hos os er der altid kun én mandel – og kamp til stregen. Det krævede lidt hovedbrud at finde en ting, som  jeg forstillede mig, at alle ville sætte pris på.

Valget faldt på den lille træfigur Bird designet af Kristian Vedel.

Den lille fugl fløj slet ikke fra reden, men blev boende her. Det var nemlig Henrik, der snuppede mandlen i risalamanden og altså også  mandelgaven. Jeg havde endda for en sikkerheds skyld også købt en fugl til mig selv. Så nu har vi to – måske starten på en hel flok. Hvem ved?

Det ligner ellers ikke mig at købe den slags ting til mig selv. Normalt er jeg slet ikke til nogen form for figurer, nips og pyntedimser. Men de her små fugle – dem  kan jeg ikke stå for.

Måske har jeg simpelthen fået pip?

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Eva og Nonna : Fuglen var jo indkøbt med henblik på at skulle med en af vores sønner hjem, men det er også ok, at det blev herhjemme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *