En enkelt overnatning

Vi har haft Sander på besøg fra lørdag eftermiddag til søndag formiddag.

Det har været så hyggeligt.

Sander er ved at være en stor dreng, så det lille sovetelt er nok ved at blive en lille smule trangt for ham at ligge i. Derfor bestemte vi os for, at han denne gang skulle sove på sovesofaen i stedet for. Selv om han ellers er glad for teltet, og godt kan lide, at tingene hjemme hos os er, som de plejer at være, så var han med på at sove i “en stor seng.” Han syntes, det var vældig spændende  og hjalp ivrigt til med at slå sofaen ud og rede op.

Han sov godt hele natten.

Så snart han slog øjnene op i morges, var han til gengæld meget opsat på, at sengen skulle laves om til en sofa igen. Der skal jo være orden i tingene.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Hvor er det dejligt, at I kan Sander til en overnatning, og soveteltet på dit link ser fint ud. Men en stor dreng som ham synes altså, at en stor seng også er rigtig spændende.

    1. Madame : Soveteltet har fungeret rigtig godt som sovested til ham herhjemme indtil nu. Han kan faktisk også godt ligge i det endnu, men han er stor nok til at sove på sovesofaen. Jeg tror også, at det er mere behageligt at sove på sovesofaen, når det er varmt – der er mere luft end inde i et lille telt.

  2. Det er et meget fint sovetelt, synes jeg. Sådan ét har jeg faktisk ikke set før. Vi har en traditionel weekendseng med en stor klap i den ene gavl, som kan lynes op og i. Denne gang sov vores lille barnebarn, Øglen, i den store gæsteseng sammen med mig. Det er hyggeligt at have de små på “ferie”. Jeg er også sikker på, at de gerne vil have lidt mere plads og luft, end et sovetelt/en weekendseng kan give.

    1. Nonna : Teltet er faktisk rigtig praktisk til de helt små. Vi har været glade for det – ikke mindst fordi det ikke fylder noget, når det er pakket sammen – luftmadras og det hele pakkes sammen i en lille taske. Alligevel er det jo også dejlig nemt, når børnene kan sove i den almindelige gæsteseng. Da Sander “prøvekørte” vores sovesofa i weekenden, sov hans farfar ved siden af ham for en sikkerheds skyld – så ikke han skulle trille ud af sengen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *