Hos Mormor

For nylig blev jeg inde på BabyBusiness opmærksom på webshoppen hosmormor.dk – jeg blev lidt nysgerrig, for jeg kunne godt li’ navnet på shoppen og kontaktede kvinden bag, Janne Astrup.

Janne fortalte mig historien bag navnet på hendes webshop:

Janne havde åbnet en lille butik med tilhørende webshop, hvor hun forhandlede børnetøj og -fodtøj. Hendes dengang treårige barnebarn Alberthe blev en dag spurgt i børnehaven, hvor hendes fine nye kjole var købt. Alberthe svarede: ” Den har vi fået hos mormor.”  Dermed havde Jannes shop fået sit navn.

Janne har fortalt mig, at hun altid lægger en lille overraskelse i pakken, når hun sender sine varer ud til kunderne. Man er vel bedstemor!

På lørdag  bliver mit barnebarn – og min blog – et halvt år. Det fejrer vi med en Give Away. Janne fra hosmormor.dk har været så sød at donere to meget fine gaver. Så kig endelig indenfor her på Bedstes Blog på lørdag!

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Den side kendte jeg ikke, så jeg måtte straks lure. Nu er den føjet til foretrukne, for der var godt nok mange dejlige drengesko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *