De bedste (bedste)forældre

Jeg er ved at læse (endnu) en bog om, hvordan man opnår et godt familieliv med et godt samspil mellem generationerne. Det er jo et spændende emne, når man selv for ikke  så længe siden er trådt ind i bedsteforældrenes rækker.

De bedste (bedste)forældre er skrevet af de to sundhedsplejersker Sigrid Riise og Helen Lyng Hansen. De to forfatttere repræsenterer hver sin generation, og giver hver især deres bud på, hvordan de tre generationer sammen finder vejen til et godt familieliv og undgår konflikter.

Når jeg får læst bogen færdig, fortæller jeg mere om den – det varer ikke længe –  den er nemlig rigtig interessant, så den skal jeg snart få gnavet mig igennem.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Den glæder jeg mig til at læse en anmeldelse af. Hvis den er et hit, kunne det være, man skulle smide den efter Øglens bedsteforældre 🙂

    1. iBaby : Anmeldelse følger hurtigst muligt 🙂 Det jeg har læst indtil videre er rigtig godt – der er nogle hip til både forældre og bedsteforældre, som godt kan give stof til eftertanke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *