Guldklumpen på tur

Vi havde sådan en dejlig dag i går. Vi passede Sander fra midt på eftermiddagen, og havde det så herligt sammen med ham. Vejret var dejligt, så vi satte ham i klapvognen og gik en tur i det lokale havecenter. Det var en noget anderledes oplevelse at være i havecenteret, end det plejer at være. Sander sørgede for, at vi fik øje på nogle andre ting end sædvanligt.

Da vi gik rundt og kiggede indendørs bøjede han sig ind under et langt plantebord og begyndte at snakke og vinke ivrigt. Jeg blev selvfølgelig nysgerrig og måtte også kigge ind under bordet, for at se, hvad han så. Nede under plantebordet kunne Sander  igennem et stort vindue kigge ud på parkeringspladsen, og det var kunderne ude ved bilerne, han vinkede til.

Udenfor var guldklumpen især fascineret af at gå på perlegruset. Han blev ved med at gå væk fra de gange, hvor der var fliser og hen til perlegrusstierne. Han hyggede sig rigtig godt og sludrede løs under hele turen. Nede i afdelingen for frugttræer, var der gang i noget vanding, og der havde dannet sig en lille vandpyt i gruset. Det kunne Sander slet ikke stå for, han måtte flere gange lige hen og steppe lidt med fødderne i vandet.

Jo, jo – sådan en lille tur i havecenteret kan skam godt blive til en oplevelsesrig ekspedition. Især når man følges med en 15 måneder gammel dreng, der ser på verden med friske og nysgerrige øjne.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Ham Sander er da bare smækker-lækker.

    I dag skal jeg til Emilies 1 års fødselsdag – hun blev 1 år i tirsdags – og Marcus kommer naturligvis også og fejrer sin kusine – så kan en søndag vist ikke blive bedre.

  2. Susanne : Tak! Ja, vi er i hvert fald vilde med ham 🙂

    Tænk at jeres lille Emilie allerede er fyldt 1 år – stort tillykke! Hav en god dag med begge guldklumperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *