Det værste af det hele

Jeg har langt om længe fået mit nye køleskab. Selvom jeg faktisk var blevet ret god til at planlægge både indkøb og måltider, så vores husholdning kunne fungere uden –  så er jeg altså temmelig glad for nu igen at have et køleskab til rådighed.

Desværre betød tiden uden køleskab et farvel til min gode rugsurdej. Den har ellers været i spil længe. Men nu måtte jeg altså bide i det sure æble og starte en ny. Jeg bilder mig ind, at hver gang jeg starter forfra med en ny surdej, så skal der bages nogle gange, før rugbrødene bliver rigtig gode. Det kan godt være, at det bare er noget pjat.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg starter jævnligt surdej, og synes ikke, der er nogen problemer med det.
    Jeg bruger: 2 dl vand, 2 dl rugmel, 1 tsk salt og 5 g gær.

    Det var da godt endelig at få køleskab. Det er sørme ikke nemt at undvære.

  2. Eva : Det er nøjagtig samme opskrift som min 🙂 Jeg vil heller ikke sige, at jeg har problemer med det, jeg synes bare at brødets smag bliver bedre, når surdejen ikke er helt nystartet.

    Og ja, et køleskab er nu rart at ha’!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *