En glad smiley

Billedet af mit barnebarns sut illustrerer rigtig godt, hvad det har været for en dag i dag. Det har nemlig været en dag med masser af smil.

Søn og svigerdatter havde indkaldt nogle ekstra sæt hænder til hjælp i dag. Deres have skulle nemlig ha’ en over nakken. Jeg var så heldig at blive tilbudt tjansen med at passe på den lille ind imellem hans måltider, hvor hans mor er uundværlig.

Nej, hvor har vi hygget os. Jeg har simpelt hen fået så mange fuldstændig uimodståelige smil. Der er blevet pludret og snakket. Der er blevet sunget og nusset. Vi har trillet ture med barnevognen. Kort sagt – det har været en rigtig super-søndag.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Fantastisk! Jeg er meget misundelig. Savner mine forældre boede tættere på… Sikke en masse glæde bedsteforældre og børnebørn har af hinanden! Men så er det vist mig, der må flytte retur til Nordjylland, hvis den situation skal ændre sig. 🙂

  2. Anette: Ja, vi er også meget, meget glade for, at ha’ lille Sander så tæt på, at vi kan se ham tit. Det er desuden dejligt at kunne give forældrene et nap ind imellem. Vi nyder jo, at få lov til at passe ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *