På museum

I dag har der været søndags-brunch på programmet. I anledning af min fødselsdag forleden inviterede vi børn, svigerbørn og barnebarn på brunch på restauranten på Nationalmuseet.

Det var dejligt og hyggeligt, at hele familien var samlet.

Der var livlig aktivitet på Nationalmuseet i dag. Blandt andet var et fastelavnsarrangement under afvikling, da vi ankom. Så vi kunne næsten ikke mase os ind ad døren for fint udkædte børn og deres forældre. Det var skægt at se de mange fantasifulde udklædninger. Jeg lagde især mærke til to børn, der var klædt ud som to halve liter økologisk mælk. Frisktappet endda. Det fremgik af datomærkningen, at det var tappet i dag. Sjov ide.

En af de andre ting, der fangede blikket på Nationalmuseet i dag var en lille udstilling lavet af en ghanesisk kunstner ved navn Tei Huagi. Jeg måtte lige snuppe et foto. For tøjet, der vises, har kunstneren lavet af gammel plastikemballage. Imponerende!

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *