Farmors fødselsdag

Der var engang, hvor Farmor var min farmor. Senere var der et kapitel i mit liv, hvor Farmor var mine børns farmor. Nu er Farmor – mig. Og i dag har Farmor her altså fødselsdag. Jeg er blevet noget så forkælet. Med nybagte kanelsnegle til morgenteen. Med fødselsdagshilsener via sms, mail, telefon, kort og pakker. Jeg er også blevet forkælet med en kæmpestor buket smukke, sprøde, knitrende tulipaner bragt til døren med bud og med fødselsdagshilsener på Facebook. Jeg har simpelt hen haft sådan en skøn dag. Og så skal fødselsdagen endda først rigtigt fejres på søndag.

I løbet af dagen har jeg gået og tænkt på, at siden min fødselsdag sidste  år er der jo sket noget fantastisk i mit liv. Sidste år på min fødselsdag lå mit kommende barnebarn trygt og godt inde i sin mors voksende mave, og farmor var noget, jeg snart skulle være.

Nu er jeg farmor til Sander, og i dag er Farmors fødselsdag altså for første gang min.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. TILLYKKE!! Jeg er ny på bloggen og forsøger faktisk for første gang at sende en kommentar i æteren.
  Tillykke fra én farmor (og mormor) til en anden. I maj bliver jeg farmor for anden gang. Det er stort!

 2. Susanne : Tak skal du ha’! Jeg er glad for, at du stadig læser med! Hvordan går det med de to små?

  Nonna : Tak – og velkommen indenfor på min blog! Ja, du har ret, det er SÅ stort at være bedstemor 🙂

 3. Til lykke med dagen.
  Selv om man er blevet farmor og normalt er den, der forkæler, er det stadig skønt også selv at blive forkælet – det bliver vi forhåbentlig aldrig for gamle til at nyde.

 4. Tillykke med fødselsdagen det lyder som en rigtig dejlig dag du har haft. Jeg håber resten af dit nye år med samme vis bliver dejligt, farverigt og fuld af oplevelser.

 5. Ellen : Tak – og du har helt ret, man bliver da aldrig for gammel til at nyde at blive forkælet!

  Marina : Tak – jeg havde en rigtig dejlig fødselsdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *