Kryds i kalenderen

Jeg har lige fået en sms fra min svigerdatter. Det er besked om, at der er bedsteforældredag i Sanders vuggestue  i april – og en opfordring til at sætte kryds i kalenderen.

Jeg har skam allerede noteret det i kalenderen. For det er da lidt spændende. Jeg glæder mig til at se Den Søde Dreng sammen med alle de andre børn i vuggestuen.

Det skal nok blive en god dag.

Bedsteforældredag! Altså, jeg elsker jo at være farmor. Alligevel må jeg indrømme, at det føles lidt mærkeligt, at være blevet sådan én, der skal til bedsteforældredag.

Som bedstemor er jeg jo stadig “den nye pige i klassen”, men jeg skal nok komme efter det. Og det bliver garanteret hyggeligt at træffe alle de andre Bedste’r.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg frygtede altid bedsteforældredagen, fordi jeg ikke havde nogen bedstforældre til børnene. Og de blev så kede af det, når de ikke havde nogen med. Så husk at give et knus til de børn, der mangler sådan en sød en som dig.
    God fornøjelse!

  2. Anna: Det er klart, at sådan en bedsteforældredag kan være noget af en hurdle for de familier, som ingen bedste har.Tak for at du huskede mig på, at der også kan være andre børn end lige éns eget barnebarn, der har brug for lidt bedste-opmærksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *