Dejlig dag i Knuthenborg Safaripark

I går tog vi Sander med en tur til Knuthenborg Safaripark.

Vi havde en dejlig dag. Undervejs gik det op for os, at Sander ved rigtig meget om dyr. Han var meget interesseret i alt, hvad vi så. Næsehornene kunne han mægtig godt lide, og det var vist også temmelig spændende at køre igennem Tigerskoven.

Vi kørte længe rundt og kiggede og kiggede på alle de spændende dyr og nuttede dyreunger.

På et tidspunkt blev vi enige om, at vi trængte til at strække benene – Sander sagde, at han også trængte til at brænde noget krudt af. Så vi kørte hen til naturlegepladsen. Den var virkelig et hit. Sander hyggede sig så godt, at vi ikke kom videre, før det var tid til at køre hjem. Vi nærmede os parkens lukketid. Vi nåede ikke at se hele parken, men den er altså også stor, og der er meget at se og opleve.

Vi blev enige om, at vi gerne vil derned sammen igen en anden gang, så vi kan se det, vi ikke nåede denne gang.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Jeg kom der ofte da mine børn var små, og det er alletiders sted! Jeg har faktisk planlagt en tur til Knuthenborg med mine nu voksne børn. Den glæder vi os til 🙂 Og jeg kan bestemt godt forstå at Sander hyggede sig!

    1. Nana : Vi har også været der en del gange med vores børn, men det er ved at være mange år siden efterhånden. Så det var sjovt at opleve det igen sammen med vores barnebarn. Der var også lavet en del om dernede. Jeg kan godt forstå, at I glæder jer, for der er virkelig dejligt at være for både store og små. Vi snakkede faktisk om i går, at vi gerne vil derned igen til næste år, når alle de store rhododendroner blomstrer.

  2. Knuthenborg er altid et hit – for store som for små 🙂
    Vi var der for nogle år siden, og jeg husker, at A&A var både lidt skræmte og meget fascinerede over at være så tæt på dyrene.

    1. Ellen : Det er et dejligt sted. Vi nød at være der sammen med Sander – for ham var det første gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *