Kom bare an

Vejrudsigten melder om snestorm på vej. Det lyder lidt hyggeligt. Altså når man er så heldig, at man ikke behøve at begive sig ud i trafikken. Når man bare kan blive hjemme og nyde vintervejret fra vinduet. Når man kun – hvis man er så nysgerrig, at man ikke kan vente – behøver at trippe ud til postkassen for at hente ugeaviserne. Når man har mad i huset. Når man har lys og varme – og internetadgang.

Den snestorm kan sådan set bare komme an.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det gjorde den så også. Kom an, altså. I meget høj grad.
    Jeg har heldigvis ikke været ude i dag og skal det heller ikke i morgen. Så må det nu godt slutte for mit vedkommende.
    Sneen må godt ligge – bare ikke falde…

  2. Ellen: Ja vi fik en del sne her på Sydsjælland. I dag er det det smukkeste vejr – sol og blå himmel og så det der tykke lag hvid gnistrende hvid sne. Jeg elsker det simpelt hen. Så det er blevet til en lang travetur i sneen i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *