Fine stjerner

Jeg har været heldig. Frk. Munk har lavet en Stars Away på sin blog, hvor hun uddeler de fineste stjerner til et antal nye faste læsere. Jeg er blevet fast læser af bloggen, og i dag var der stjerner i postkassen. Jeg ved ikke, om man stadig kan nå at være blandt de heldige, men det er i hvert fald et forsøg værd.

De fine stjerner har jeg hængt op inde på et af vores tidligere børneværelser – det fungerer nu som gæsteværelse, og det er også der, Sander har sin pusleplads, når han er på besøg hos farfar og farmor. Nu hænger de flotte stjerner, så guldklumpen kan nyde synet af dem, når han ligger og bliver skiftet.

Billedet, jeg har taget for at vise, hvor fine stjernerne er, yder dem ikke retfærdighed. De er meget flottere i virkeligheden.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *