Julemærker

Jeg kan så godt lide julemærker. De er næsten hvert år rigtig kønne og pynter så fint på julekort og -breve. Små kunstværker er de. I år er de rigtig, rigtig kønne efter min mening.  Og så går overskuddet ved salget af mærkerne til et godt formål. Så jeg synes egentlig, at der kun er godt at sige om julemærkerne.

I år er mærkerne endda for første gang selvklæbende. Det synes jeg, er et ekstra plus. De første selvklæbende rigtige frimærker er også langt om længe kommet her til lands. Det har jeg ønsket mig, siden jeg for snart mange år siden for første gang købte selvklæbende frimærker på en ferie i udlandet et sted.

Det er en lille ting, men hvor er det dog nemt og praktisk.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *