Give Away

I dag er mit barnebarn, Sander et halvt år gammel. Det samme er Bedstes Blog! Vi fejrer det halve år med en Give Away.

Gaverne er skænket af hosmormor.dk og er et Hummel undertøjssæt i tre dele til en dreng og et Hummel undertøjssæt i tre dele til en pige. Sættene kan vælges i strørrelse 4,6,8,10 eller 12 år.

For at være med i konkurrencen om de to fine sæt skal du bare skrive en kommentar til indlægget her. Skriv gerne hvilket af de to sæt, du er interesseret i at vinde. Jeg håber, at rigtig mange vil være med!

Alle, der har skrevet en kommentar  inden lørdag d. 28. november kl. 20, er med i lodtrækningen.

Du vil måske også synes om

15 kommentarer

 1. Jeg vil straks melde mig på banen. Er tidligt oppe i dag sammen med verdens bedste Marcus, der godt kunne tænke sig at vinde det flotte drengeundertøj. Vi ser frem til at skulle til juleoptog i dag, hvor lille kusine Emilie også kommer. God weekend til dig.

 2. Go’morgen Farmor. Sander og farmand her:-) Sander er jo nok lidt lille endnu til de præmier men anyway vi byder ind og er selvsagt interesseret i undertøj til drenge.

  Vi ses

  KH

  Sander og farmand

 3. Da jeg er den glade “pap-bedste til en energisk dreng på 4 år, vil jeg meget gerne med i “puljen” af dem, der håber på at blive vindere! I sportens verden siger man jo, at det vigtigste ikke er at vinde, men at deltage og i denne konkurrence kan man vel sige, at vi alle på forhånd er blevet vindere, da vi blev begavet med vores dejlige børn/børnebørn.

 4. Hej farmor. det er med stor fryd jeg har læst bedstes blog . Er det ikke også en stor glæde at blive farmor ! Vi er så lykkelige for vores lille Noah. Jeg må sige , at han er det dejligste der findes.Han er stor af sin alder , så han kan nok snart passe det smarte undertøj! Kærlig hilsen din kusine Manne.

 5. Uh, Sander er et fint navn!

  Min lille pige kun er 2 måneder, men jeg kan allerede mærke, at det går aaaalt for hurtigt. Det varer ikke længe, inden hun er stor nok til at drøne rundt i en omgang Hummel.

 6. Nevø Lukas på 4 i USA ville elske noget dansk hummel undertøj. Undertøj til drengen importeres i forvejen fra DK, da det åbenbart er noget nær umulig opgave at finde undertrøjer uden ærmer over there.

  /Mette

 7. Hej – så lækker give away du har her. Vil da gerne prøve lykken 🙂 Hvis jeg er så heldig er det til min dreng Emil str. 6 år. Kh. Mette

 8. Uhhh lækker lækker give away… her er jeg da gerne med :o)

  Skulle jeg være heldig at vinde måtte det blive sættet til piger i str. 4 år..

  Kh Maria

 9. Kære Randi!

  Tillykke med Sander og Bedstes Blogs ½ års “fødselsdag”!!!

  Sørme om jeg ikke også gladeligt deltager i din lille konkurrence!!!

  Skulle jeg være heldig, ønsker jeg drengesættet til MIN SANDER – str. 10 år (han fylder godt nok kun 9 år den 26/12 – men så kan han vokse i det, hvis jeg er heldig ;0)

  Ha en dejlig dag! Knus fra Pia

 10. Til lykke med at din blog bliver et halvt år!
  Tak for den søde kommentar på min blog! Det er jo helt og aldeles vidunderligt at have børnebørn, og en sød idé at lave en blog om det. Jeg vil gerne deltage i din give-away og det må hellere blive til ældste barnebarn Nanna, der er 6 år. Er dit barnebarns navn Sander eller er det kælenavn for Alexander. Jeg spørger fordi min yngste søn hedder Alexander, men han bli´r ligeså tit kaldt Sander:-)

 11. Tak for jeres søde kommentarer og for at I er friske på at deltage i min Give Away.

  Irene: Mit barnebarn hedder Sander 🙂

  Nu må vi se, hvem der løber af med de fine undertøjssæt fra hosmormor.dk – der kan jo nå at komme flere med endnu. Vi trækker lod på lørdag kl. 20.

 12. Hej Randi (bedste) :0)

  Tillykke med dit lille barnebarn, vi plejer at, også på Grønland at fejre ½ års fødselsdage. :0)

  Tak for din kommentar på min blog, din blog er også rigtig dejlig. Vores nabo er også for et år siden blevet farmor. Jeg kan huske at, hun var bange for, at der måske ville være forskel på mormor og farmor, hun ønskede sig sådan et tæt forhold til sit lille barnebarn, og der forsikrede vi af egne erfaringer, at vores børn elskede deres farmor lige så meget som mormor, og følte sig lige så meget hjemme, som de gør hjemme ved mormor, også selv det er mormor de bor tættest på. :0) De har ligesom ved mormor også deres madspecialiteter hjemme ved farmor. :0)

  Jeg tillader mig hermed at tilmelde mig Give Away konkurrencen. :0)

  På en str. 6 til den yngste. :0)

  Mange hilsner

  Dora

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *