En heldig kartoffel

Se lige det fine armbånd på billedet! Det har jeg været så heldig at vinde i Karen Klarbæk’s give away. Det kom med posten i dag, og jeg er rigtig glad for det.

Mit eget talent for håndarbejde rækker kun lige netop til at strikke et halstørklæde. Så jeg er vildt imponeret over alle de kreative mennesker, der kan sidde og fremstille de skønneste ting. Jeg ville ønske, at jeg selv kunne – men nej, mine hænder er ikke skruet rigtigt på til det.

Der er bare noget særligt over sådan nogle håndlavede ting. De ting jeg har, som andre mennesker har sidder og gjort sig umage med at lave til mig, betyder altså noget særligt for mig. Fuglekasserne ude i haven, som min svoger i sin tid snedkererede, sjalet min søster har strikket – den slags ting er meget værdifulde for mig.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *