Close up

Det var min mening at tage nogle billeder af Sander, da vi passede ham forleden dag.

Det skulle bare vise sig at blive lidt besværligt. For det første stormede Sander hen og ville pille ved mit kamera, så snart jeg var klar til at skyde det første billede. Det blev lige lovlig close up. For det andet viste det sig, at batteriet i kameraet var fladt.

Nå, men så kunne jeg vel bare tage et par billeder med mobilen.

Det var lettere sagt end gjort. For Sander kender udmærket sådan en mobilos og ved, at man kan kigge billeder på sådan en. Så når jeg forsøgte at snige mig til at tage et billede af ham, kom han susende og forlangte at se billeder. Svært at fotografere med en mobiltelefon, der nærmest bliver taget ud af hånden på én af den, der skulle udgøre motivet 🙂

Så det blev til to billeder –  et hvor man ser guldklumpen bagfra og et, hvor han er fotograferet nærmest i profil – og på temmelig lang afstand.

Jeg håber på bedre held næste gang.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Eva : Ja det kunne jeg gøre – men jeg er ret vild med, at han er så meget “på stikkerne”. Han er præcis så opmærksom og nysgerrig, som man skal være i den alder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *