For fuld musik

Normalt plejer jeg at lytte til radio, når jeg gør rent. Men i dag var det sædvanlige formiddagsprogram på P3 erstattet af et andet program på grund af efterårsferie. Så jeg valgte i stedet at sætte et godt gammeldags kassettebånd i anlægget. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der sker, når det anlæg en dag går i stykker. Så kan man vel ikke få et nyt med kassetteafspiller? Det er jo nærmest oldnordisk efterhånden, men jeg har altså stadig nogle kassettebånd, som jeg nødig vil undvære. Nå, den tid, den sorg. (Jeg må hellere indskyde, at vi altså har CD afspiller – trods alt.)

Mit valg i dag faldt på Længsel med Pia Raug akkompagneret af Steve Dobrogosz. Det er godt. De smukke, gamle danske sange kombineret med Pia Raug’s pragtfulde stemme – så er jeg bare fuldstændig salig.

Så mens jeg nød musikken og sangene – og skrålede med af hjertens lyst – så klarede gulvskrubben næsten selv arbejdet. Før jeg vidste af det, var jeg færdig med gulvvasken. Sådan!

Du vil måske også synes om

1 kommentar

  1. Musik er et “must” til rengøring! Kender kun alt for lidt til Pia Raug. Desværre. Kan p.t. kun huske hende for sangen “Jeg vil male dagen… købe franske anemoner for de sidste 20 kr…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *