Støt brysterne

Oktober er international bryskræftmåned. Kræftens Bekæmpelse har igen fuld damp på kampagnen Støt Brysterne. Og der er desværre rigtig god grund til fortsat at støtte den kampagne. En ud af ni danske kvinder rammes af brystkræft.

Der er mange måder at støtte kampagnen på. Man kan give et bidrag til en af de mange indsamlinger eller selv starte en indsamling. Eller man kan købe et støttearmbånd. Eller man kan købe et eller flere af de mange produkter, forskellige firmaer har produceret specielt i anledning af kampagnen. Hver gang der sælges et af disse produkter, går der et beløb til Støt Brysterne kampagnen. Der er rigtig mange forskellige ting at vælge imellem lige fra smykker, tasker, undertøj og tørklæder til gummistøvler, drikkeglas og sengesæt. Der må næsten være noget for enhver smag.

Så her er muligheden for at støtte et rigtig godt formål og samtidig  forkæle sig selv eller andre med gode sager.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *