Lagersalg

Jeg har været til Kähler lagersalg i Næstved i dag.

Jeg fandt ikke lige det, jeg havde håbet på, så jeg købte ikke noget. Der var ellers mange fine ting, man kunne blive fristet af, men altså ikke lige den skål, jeg gerne ville have fingre i. Det er muligvis min egen skyld. Jeg skulle nok have været lidt hurtigere på aftrækkeren.  Lagersalget har nemlig varet i fire dage, det var sidste dag i dag.

Skidt  med det. Det har været en dejlig søndag, og der er mere tilbage af den endnu.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Spændende lagersalg. Jeg synes, at Kähler har så mange flotte ting. For tiden har jeg et godt øje til deres lyshuse (Urbania).
  Det var en skam, at du ikke fandt “din” skål.
  Rigtig god søndag aften!

  1. Nonna : Ja, de laver rigtig mange pæne ting. Lyshusene er også fine – de var heller ikke med på lagersalg 🙂
   God aften til dig også!

 2. Ærgerligt, men sådan er det jo nok med lagersalg, at man skal være tidligt ude, hvis man går efter noget bestemt. Men heldigvis ødelagde det da ikke dit søndagshumør 🙂

  1. Madame : Der er ingen tvivl om, at det er bedst at møde op den første dag 🙂 Heldigvis er der åbent i Kähler Outlet i Karrebæksminde i sommersæsonen, så vi har faktisk tit mulighed for at finde Kähler varer til gode priser her i nærheden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *