Bedsteforældrelykke

I går havde vi besøg af lille Sander. Han var helt i hopla og skruede godt op for charmen. Vi – både farfar og farmor – er jo helt vilde med den dreng og er hver især fuldstændig lykkelige, når vi sidder med den lille fire måneder’s guldklump i armene.

Fire måneder – så kort tid. Så lillebitte et menneske. Så stor kærlighed og så stærke bånd.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det er simpelthen så skønt at være bedsteforældre. Vi havde besøg af lille Emilie på nu 5 uger i går. Åh, hvor jeg nød at sidde og nusse med hende. Det varer jo stadig lidt før der kommer respons, men bare det at sidde med hende i armene er lykken. Vi er heldige at have skønne børnebørn

  2. Susanne: Ja, bare at sidde med sit lille barnebarn og kigge på det – det kan man godt bruge masser af tid på. De er dejlige de små, og du har fuldstændig ret – vi ER heldige at være bedstemødre til de små vidundere. Det er også bare med at nyde det, det går jo alt for stærkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *