Se lige….

Se lige her, hvad der lå i min postkasse i dag,

Er det ikke bare det sødeste kort? Det er fra min søster. Hun er så flittig til at “fodre” min postkasse – og min opslagstavle. Det er jeg meget taknemmelig over.

Den lille fyr på kortet er rigtig på vej ud i verden. Min søster mener, at nogenlunde sådan kan jeg godt forberede mig på, at mit barnebarn vil storme afsted næste sommer. Det skal nok komme til at passe.

I hvert fald er jeg meget glad for kortet!

Du vil måske også synes om

1 kommentar

  1. Kære Randi!

    Har lige været inde og tjekke din blog – skulle lige se, hvad du skriver om lille Sander – og det er skam ikke så lidt!!! Rigtig gode blogs, må jeg sige – og han ser også sød ud – fandt ham på et af dine tidligere blogs!
    Og – dejligt postkort!
    Knus Sanders Mor Pia ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *