Pjækkedag

I dag har været lidt af en øv-dag. Sådan nogle dage har vi vel allesammen af og til.

Men selv en øv-dag kan blive bedre.

Lige nu vælter regnen ned her, hvor vi bor. Det passer rigtig godt til mit humør – og er også lidt hyggeligt. Det åbner mulighed for lidt gråvejrshygge indendørs.

Samtidig har jeg besluttet at lave øv-dagen om til pjækkedag. Så der bliver ikke købt ind og lavet mad i dag. Jeg orker simpelt hen ikke at skulle ud at handle i dag. Så aftenens menu afhænger af, hvad vi har i huset i forvejen, og som er lige til at gå til.

Heldigvis har vi altid godt hjemmebagt rugbrød. Det er et godt udgangspunkt for et lidt improviseret aftensmåltid. Der er masser af sprød, grøn salat i urtehaven og vistnok nogle økologiske pølser i fryseren. Så selv om jeg pjækker fra indkøb og madlavning i dag, kommer vi vist ikke til at gå sultne i seng.

Nu vil jeg så fryde mig ved tanken om al den tid, jeg sparer ved ikke at skulle stå i kø i SuperBrugsen og stå ved komfuret bagefter. Den tid skal bruges med fødderne oppe og næsen i en bog.

Det var jo det, jeg sagde: Selv en øv-dag kan blive bedre.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *