Mange små

Det er ikke kun vores familie, der har fået en lille ny.

På vores gåtur i morges så vi en lille solsorteunge. Det var tydeligt, at den lige var fløjet fra reden. Den sad på en græskant ved stien, hvor vi gik. Selv om vi var ganske tæt på, flyttede den sig ikke. Den havde tilsyneladende endnu ikke erfaret, at sådan nogen som os kan udgøre en fare for den. Den sad bare der – buttet og nuttet – og spærrede næbet op efter mad.

Lidt senere på turen så vi en andemor krydse vejen med en hale af små ællinger efter sig.

I løbet af formiddagen opdagede vi, at musvitfamilien i en af vores mejsekasser i haven også havde valgt dagen i dag til at lade ungerne forlade reden. Der sad en hel lille flok bittesmå musvitunger i en af vores syrenbuske, mens en af de voksne travlt fløj til og fra. Det var sjovt at betragte de små, da de på lidt usikre vinger foretog små flyveture fra træ til træ i haven.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *