Invitation til barnedåb

Vi skal snart til barnedåb. Det er min nieces lille dreng, der skal døbes.

Den fine indbydelse landede i postkassen i går.

Det er herligt at have sådan en glædelig familiebegivenhed at se frem til, og jeg glæder mig rigtig meget.

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Nuttet kort 🙂

    Og så noget praktisk: Når jeg ser din blog på min Ipad, skal jeg – har jeg nu fundet ud af – først rulle ned over en halv kilometer bar side kun med reklamer ude til venstre. Det kan jeg selvfølgelig bare gøre, men jeg har i et stykke tid troet, at der slet ikke var noget at kigge på, så derfor har det været små med kommentarerne. Når jeg som nu er på en PC, er der ingen problemer. Jeg er selv fuldstændig blank, hvad angår teknikken bag, men måske er du sådan en, der kan finde ud af at fixe den slags ting?

    1. Ja, min niece er skrap til at lave sådan noget.
      Rigtig mange tak for info om problemer med visning af min blog på iPad. Det er da lidt (meget) flovt, at jeg ikke har tjekket det. Jeg har ikke selv forstand på at ordne det, men jeg håber, at min bedre halvdel kan hjælpe mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *