Økologiske jordbær

Lidt tidligere på dagen kørte vi en lille søndagstur, hvor vi lagde vejen forbi en af de gårdbutikker, vi godt kan lide at besøge.

Vi ville sikre os et par bakker økologiske jordbær. Jeg er helt pjattet med jordbær. Det er min yndlingsspise. Der er ikke noget som helst, jeg hellere vil spise end jordbær, så da jeg hørte i radioen i går, at jordbærsæsonen allerede lakker mod enden, blev jeg helt forskrækket. Jeg synes slet ikke, jeg har fået skønne, solmodne jordbær nok for i år.

Så vi strøg afsted efter jordbær. På gården mente de heldigvis, at de kunne tilbyde friske bær nogen tid endnu – sikke en lettelse.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg kan også godt lide jordbær, men spiser dem næsten aldrig – ved egentlig ikke hvorfor … godt, at du kan få forsyninger en tid endnu 🙂

    1. Jeg har været tosset med jordbær altid. Som barn kunne jeg blive helt sur, når min mor kogte jordbærgrød – jeg syntes, det var helt forfærdeligt, at hun kunne finde på at koge de lækre bær 🙂 Jeg har altid spist dem helt naturel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *