Endelig …

Efter at have slået øjnene op til dette syn hver morgen i tre måneder, vågnede vi i morges i vores eget soveværelse.

Det kan slet ikke beskrives, hvor dejligt det var.

Vi er slet ikke kommet helt på plads endnu, men det hjælper på det. Og i hvert fald synes jeg, at vores soveværelse er temmelig meget pænere end det, vi har haft i den ellers ganske udmærkede skurvogn.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Ting tar’ tid og kunst tager endnu længere tid. Håber I har sovet rigtig dejligt i jeres gamle, men nyistandsatte soveværelse. Min chefs søn, svigerdatter og barnebarn på nu 6 år, har boet i en skurvogn magen til jeres, siden de købte et gammelt hus for TO år siden. De har brugt al deres fritid på at sætte huset i stand, og kan forhåbentlig flytte ind i stueetagen om 1 måned eller 2 – godt det ikke er mig, siger jeg bare

    1. Susanne : Hold da op, at bo i sådan en vogn i to år – og så endda med et barn – jeg ville være blevet vanvittig 🙂 Jeg er lykkelig for, at vi kunne nøjes med at bo sådan i tre måneder – det var alt rigeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *