Som sild i en tønde

Søndagen har været lidt grå men langtfra trist.

Vi har traditionen tro været til det årlige juletorv på Gisselfeld sammen med Sander og hans far og mor. Det samme har, hvad der virkede som halvdelen af landets samlede befolkning. Overdrivelse fremmer forståelsen, men der var altså virkelig, virkelig mange mennesker. Man kunne nærmest bare stå stille, så sørgede alle de andre gæster for, at man blev skubbet/ført rundt.

Sander blev vist ligesom jeg en lille smule stresset over trængslen, for han sagde på et tidspunkt, at han gerne ville ud i skoven. Han mente ud i parken, der kan han nemlig rigtig godt lide at gå tur.

Trængsel er ikke min livret, det er jul i november egentlig heller ikke. Til gengæld er jeg ret vild med at gå med Sanders lille hånd i min og snakke med ham om alt det, vi ser. På juletorvet i dag var der masser at se på og snakke om.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Hmmm, det marked havde John og jeg ellers lovet hinanden, at vi skulle besøge, men jeg havde ikke lige set, at det var i denne weekend … hvilket vist er godt det samme, for den trængsel ville jeg nok have haft det meget svært med. Føler helt med Sander og ville med glæde have gået en tur med ham i den skønne park 🙂

    1. Ellen : I kan nå det endnu – der er juletorv på Gisselfeld igen fredag, lørdag og søndag i næste uge – det kan være, at det værste rykind er blevet overstået i denne uge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *