Hurra for juleindkøb på nettet

Når nu man ikke orker al julens trængsel og alarm, så er det da skønt, at man kan sidde i ro og mag hjemme hos sig selv og klare julegaveindkøbene.

Jeg ordnede de fleste af mine julegaveindkøb i går. Jeg havde i forvejen besluttet mig for, hvad der skulle købes, så det var bare frem med Dankortet, og så krævede det ellers kun et par klik med musen, så var den ged barberet.

Nu venter jeg bare på, at pakkerne skal blive leveret ved døren.

Åh, hvor er jeg glad for alle de gode muligheder for at handle på nettet!

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Ja, nettet er et skønt sted at købe julegaver. Jeg har også købt over halvdelen af mine på nettet, og så får jeg dem leveret på jobbet, og så er det bare at bære dem hjem og pakke dem ind. Det er da bare genialt

  2. Det er en super idé. Så behøver man bare tage til byen for at drikke kaffe og snuse den gode stemning, mens alle de andre løber rundt:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *