Søndagsskovtur

Vi havde jo egentlig regnet med, at det ville blive solskinsvejr i dag. Det blev det vist også mange steder i landet, men altså ikke lige her omkring, hvor vi bor.

Vi havde aftalt at tage en tur i skoven sammen med Sander og hans forældre. Selv om solen ikke skinnede på os, blev det en dejlig skovtur. De unge mennesker havde både varm kaffe og nybagte boller med, og underholdningen sørgede Sander for. Han var så glad og fuld af energi. Han marcherede afsted på sine små ben og kiggede interesseret på alt, hvad vi kom forbi.

Vi så en masse ænder i en sø og Sander konstaterede med det samme, at det var fugle, og at de spiste boller. Fuldstændig rigtigt.

Sander tog sig af og til en afstikker ind mellem træerne på egen hånd. Han fandt pinde og børstede et muldvarpeskud grundigt med sin vante. Ind imellem kom han hen og ville op på armen hos en af os  – men kun et øjeblik. Der var jo så meget, der skulle udforskes, så det var hurtigt ned igen og videre.

Dejlig eftermiddag!

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *