Blækket er tørt

Er det ikke bare et dejligt frimærke?

Jeg er lidt vild med frimærker. De er jo småbitte – og alligevel store – kunstværker. (Jeg er også vild med, at frimærkerne er blevet selvklæbende.)

Det her med Dan Turéll er jeg særlig vild med, ligesom jeg er vild med hans digte.

Du vil måske også synes om

3 kommentarer

  1. Jeg er helt enig med dig. Jeg er ret vild med frimærker og jeg blev helt skuffet over, at de Østrigske frimærker ikke er forandret de sidste 3 år.Jeg tror nemlig, at folk kigger på frimærket også, når de får et kort. Det gør jeg i hvert fald selv.
    Jeg er også begejstret for Turellmærket, men det får mig samtidig til at tænke på, hvor meget, jeg savner ALLE mine Turellbøger, som jeg var så dum at låne ud engang og jeg fik dem aldrig igen. Kvinden, der lånte dem er flyttet og jeg ved ikke hvorhen. MAN SKAL ALDRIG LÅNE GODE BØGER UD!

    1. Jette : Det er da bare for ærgerligt at miste sine gode bøger på den måde.
      Det er dig, jeg kan takke for, at jeg fik øjnene op for Onkel Dannys skriverier 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *