Farfars dreng

Fredagen bød på en lille snak med Sander.

Faktisk er det ikke meget, jeg får snakket med ham for tiden. Når vi ses, foretrækker han nemlig at snakke med sin farfar. De to har lige for tiden en særlig kontakt – hvad de snakker om, er jeg ikke helt med på – men snakker, det gør de i hvert fald. Og de hygger sig vældigt med det.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det er altid vigtigt med en rigtig mandesnak, men godt, at farmor også kan bruges ind imellem 🙂

    Den med gavekortet var da mere end almindelig tåbelig 😀
    Gad vide hvad reaktionen havde været, hvis du havde sagt, at du skulle pudse vinduer med det? 😉

    1. Ellen : Ha ha, hvor ville jeg ønske, at jeg havde haft sådan et godt svar på rede hånd, da jeg fik det yderst uventede spørgsmål! Jeg ville gerne ha’ set ekspedientens ansigtsudtryk ovenpå sådan et svar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *