Søndagsdrømme

Først på ugen kan jeg tit gå og brygge på en masse planer for, hvad vi skal bruge søndagen til. Tit helt urealistiske planer om at sove længe, få styr på haven, vaske bilen, få sendt en stribe mails, der er blevet udskudt alt for længe, læse en bog, bage 100 boller til fryseren, se familien til eftermiddagskaffe, sylte og måske lige få bund i vaske- og strygetøjet. Sådan lidt på afstand af søndagen kan jeg godt bilde mig selv ind, at det muligvis godt kan lade sig gøre at få både tid og overskud til det hele. For det er jo ikke viljen, der mangler.

Når søndagen så oprinder, så kommer jeg som regel lidt ned på jorden igen.

Tit bliver de højtflyvende planer afløst af en erkendelse af, at sådan en søndag er fortvivlende kort. Måske er det også helt i orden kun at nå at sove længe og få bund i vaske- og strygetøjet? Det håber jeg da i hvert fald, for det er nemlig sådan status ser ud for min søndag i denne omgang.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. JA, det er helt i orden! Jeg synes dine søndagsplaner minder uhyggeligt meget om mine. Både planer og resultater 😉
    Planer er til for at ændres. Ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *