I løbet af sommeren …

En sommer er ikke ret lang tid. Alligevel kan der ske meget i løbet af sådan en periode. (Denne sommer er endda slet ikke forbi endnu.)
Se nu f.eks. bare Sander, mit dejlige barnebarn – i løbet af de to første sommermåneder har han udviklet sig så meget.

Fra at være en baby er han nu blevet en “rigtig” dreng, der både kan gå, klappe og sige rigtige små ord. En ganske normal udvikling, jeg ved det godt – men for os, der er tæt på guldklumpen, er det jo store præstationer! Min begejstring vil i hvert fald næsten ingen ende tage, når Sander siger “Hej” til mig.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Der er ikke noget, der hedder ‘normal udvikling’ for bedsteforældre… 😉
    Ethvert fremskridt er unikt og hidtil uset i den pågældende alder for det enestående barnebarn 😉
    Og TAK for Bonbonlandsadvarslen. Vi er blevet anbefalet at besøge dette land, men det er af forskellige årsager nok ikke mere muligt. Det er så også helt ligemeget med sådan en kø for at komme ind…

    1. Ellen : Du har helt ret 🙂
      Hvad BonBon-Land angår, så holder bilerne i kø flere kilometer i hver retning i disse dage. Det giver et vink med en vognstang om, at der nok også er trængsel INDE i parken. Så jeg tror ikke, I skal ærgre jer over at springe den tur over i denne omgang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *