Regnvejr

Her hos os har det regnet hele dagen. Jeg er ikke særlig vild med at være ude i regnvejr, så jeg har mest holdt mig til indendørs sysler i dag.

Helt har jeg dog ikke undgået regnen. Vi har nemlig været ude at købe fødselsdagsgave til Sander. Vi fik fat i lige det, vi havde tænkt os, men mangler en ting mere. Det må vi se, om vi kan få klaret  på mandag.

Der er andre, der ikke har så meget imod regnvejret, har jeg erfaret. Jeg har nemlig lige modtaget et dagsaktuelt videoklip med en glad Sander i regntøj. På videoen får han sig lige en gyngetur på sin gynge hjemme på terrassen.

Det er rigtigt, som man siger: Der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning. Så når jeg ikke bryder mig om at være ude i regnvejr, kan grunden jo meget vel være, at jeg ikke har noget ordentligt regntøj at tage på, men altid bare fjoller rundt med en paraply.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg hader altså også regn! Men jeg kan godt huske, da jeg var barn og elskede regnen!! Det er jo så sjovt at lege med.
    Siden jeg ikke leger mere, er det jo ikke så sjovt, men når min datter bliver stor nok, så kan jeg måske lære at holde af det igen, hvem ved…

  2. Trine : Små børn har jo tit evnen til at smitte os andre med deres begejstring. Så måske kan de små lære os at nyde at være ude i regnen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *