Det bedste

Hvis nogen spørger mig, hvad der er det bedste, der er sket i 2009, er jeg ikke i tvivl om svaret.

Det bedste er selvfølgelig Sanders ankomst her til verden. At have fået et barnebarn. At være blevet farmor, det er det allerbedste, der er sket for mig i det år, der nu er ved at rinde ud.

Sander er syv måneder nu. Kan sidde selv. Og netop nu til morgen ringede hans stolte far og fortalte, at guldklumpen har fået sin første tand. Jamen altså – der er hele tiden en hel masse at glæde sig over.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Godt nytår til dig.
    Jeg kan godt forstå, at det største i 2009 har været Sanders ankomst til verden. Jeg vil også huske 2009 for vores lille Emilies ankomst, men også for, at Marcus bare bliver mere og mere dejlig, jo større han bliver. Havde ham på besøg forleden, og han ville bare ikke med sine forældre hjem – det er da noget der luner et mormor-hjerte.

  2. Susanne: Også rigtig godt nytår til dig! Jeg håber, du får mange skønne timer med dine to små guldklumper i det nye år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *