God morgen

Min torsdag fik den bedste start, man kunne tænke sig. Jeg havde nemlig en aftale med min søn og svigerdatter om at passe Sander en times tid her til morgen.

Da jeg kom ind i deres køkken, sad Sander ved køkkenbordet i sin høje stol og ventede på sin morgengrød. Han sad der med den der fantastisk ranke ryg, som børn i den alder gudskelov har. Da han så mig, fik jeg charmesmilet – det smelter mit hjerte hver gang.

Da forældrene var ude af døren, var der dømt fri leg for Sander og farmor. Og jeg skal da lige love for, at vi havde det sjovt. Jeg passede ham bare en lille times tid, men jeg nød hvert minut. Jeg bliver bare så glad af at være sammen med lille unge.

Hvor er det dejligt at være farmor.

Du vil måske også synes om

Igen

3 kommentarer

  1. *S* Kunne nærmest “se” Sander for mig – og hans smil ;0) – Selvom jeg nu ikke helt ved hvordan han ser ud nu, det er jo ikke mange billeder vi ser af ham her på siden ;0) – men, dem holder du velnok for dig selv ☺
    Knus Pia

  2. Pia: Jeg må spørge forældrene, om det er ok med et billede snart igen 🙂

    Lavendel: Ja, jeg er virkelig heldig at ha’ fået sådan et dejligt barnebarn. Det slog helt benene væk under mig at blive farmor, jeg havde ikke forstillet mig, at det ville være SÅ fantastisk. Du kan glæde dig, til det bliver din tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *