Novembersol

Her hvor vi bor, var det det skønneste solskinsvejr hele formiddagen. Vi smed, hvad vi havde i hænderne og gik en dejlig tur. Det har været gråvejr hele ugen, så når nu vejret var smukt, skulle det nydes.

Der var så dejligt udenfor. Blå himmel, solskin og så alle de der utrolige farver, der stadig er i naturen. Gule og gyldne blade, røde bær -jamen, det var bare så smukt at se mod den knaldblå himmel.

Det er helt utroligt, hvad lidt solskin kan gøre ved humøret. Vi er i hvert fald glade for, at vi greb chancen for at få  lidt lys og luft. Allerede efter frokost skiftede vejret  igen. Det er stadig tørvejr,  men solen har gemt sig bag skyerne igen.

Godt at vi fik fyldt lidt solenergi på tanken.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *