Et godt venskab er mere værd end guld

I dag skulle jeg have været på tur til København med min bedste veninde. Jeg havde glædet mig rigtig meget, for vi ses slet ikke tit nok, og jeg er vild med hendes selskab. Vi har det så godt sammen. Vi har kendt hinanden nærmest altid, så vi kender hinandens livshistorier, hinandens op- og nedture. Vi kan snakke om alt også det, man ikke snakker med så mange om. Og så griner vi så godt sammen, ligeså godt som da vi var 17 år.

Desværre blev vores tur ikke til noget. Jeg måtte aflyse på grund af noget dårligdom.

I stedet har jeg så tusset rundt herhjemme og plejet helbredet. Det har givet tid til at tænke over, hvor heldig jeg egentlig er at være en del af så godt og langt et venskab. Det er jeg meget,  meget taknemmelig for!

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Øv, at du gik glip af sådan en hyggelig dag.

    Håber at helbredet hurtigt bliver så godt, at I kan komme afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *