Fart på

Vi har passet vores barnebarn et par gange på det seneste. Det har givet os god lejlighed til rigtig at glæde os over, hvor meget han udvikler sig både motorisk og sprogligt. Han snakker løs hele tiden. Nogle ord siger han helt tydeligt, så de er nemme at forstå, andre er vi mere i tvivl om og må gætte os lidt frem. Til gengæld er det tydeligt, at han forstår, hvad vi andre siger.

Vi har lagt mærke til, at han godt kan lide at trykke på enhver form for knapper – lyskontakterne, ringeklokken, knapperne på ovnen osv. Når han trykker på knapperne, siger han somme tider: “Tænd”. Forleden dag, da vi passede ham, havde jeg en kjole på med blanke metalknapper. De knapper trykkede Sander også på og et par gange blev der sagt :”Tænd”. Det grinede vi en del af – måske syntes drengen, at der skulle lidt mere gang i hans farmor? I hvert fald er det en fordel at være lidt oppe i omdrejninger i hans selskab, for der er fuld fart på.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *