Lørdag i ro og mag

Jeg tilbringer første halvdel af lørdagen helt alene med mig selv. Det er dejligt. Da jeg var helt ung, brød jeg mig ikke så meget om at være alene i mit eget selskab, men som årene er gået, er jeg kommet til at sætte større og større pris på lidt alenetid i ny og næ. Faktisk vil jeg gå så langt som til at sige, at det efterhånden er blevet en nødvendighed for mig.

Jeg stod tidligt op og nåede at gå en tur, inden alle og enhver var kommet op og ud. I hvert fald mødte jeg på min tur kun en enkelt hundelufter og to, der var ude at løbe. Det er så dejligt at være ude, før dagen for alvor begynder. Der er så stille.

Nu går jeg og hygger mig med huslige sysler, mens jeg lytter til radioen. En perfekt lørdag formiddag.

Du vil måske også synes om

3 kommentarer

  1. Det lyder dejligt.
    Morgentur er en dejlig ting. Det er faktisk næsten altid godt vejr om morgenen og så dejligt stille.

  2. Alenetid har man brug for en gang imellem – det mærker jeg tydeligt, nu hvor min mand desværre har været syg i snart 3 år – men man kan jo ikke få alt

  3. Eva: Ja, jeg nyder sådan en morgentur, hvor man næsten føler, at man har det hele for sig selv 🙂

    Susanne : Nej, du har ret – man må indrette sig, så godt som man nu kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *