Påskeforkælelse

Forleden dag kom posten med en pakke til mig. Den var fra min søster, og den var fuld af ren og skær forkælelse.

Bliver man nogensinde for gammel til at føle en helt barnlig og uforfalsket fryd over at blive fuldstændig møgforkælet? Jeg gør ikke!

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Susanne : Ja, det er dejligt at ha’ søstre – eller søskende i det hele taget. Jeg er så heldig at have både to søstre og to brødre.

  2. Susanne : Ja, det er jo ikke noget man selv er herre over det der med søskende. Jeg er den yngste og ønskede mig selvfølgelig brændende en lillebror, da jeg var barn. Det fik jeg altså ikke, men når man har fire ældre søskende, er man da også ret heldig. Især nu, hvor vores forældre er borte, ville jeg føle det meget tomt uden mine søskende. Jeg håber, at du har anden familie eller veninder, du har kendt helt fra barndommens dage. Man har på en eller anden måde brug for nogen, der har fulgt én hele vejen, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *