En fælles sag

At klimaet er under forandring, er der vist ingen, der er i tvivl om. Heldigvis kan vi allesammen være med til at bremse den uheldige udvikling. Der er mange ting  man kan gøre, og enhver må finde ud af med sig selv, hvor hun/han vil sætte ind. Selv små ændringer i vores adfærd i dagligdagen kan være et skridt i den rigtige retning. Om  man sværger til økologi, tager cyklen i stedet for bilen, lægger solfanger på taget – eller alle tre ting og mere til – eller noget helt andet, er ikke det afgørende. Det vigtige er, at man GØR noget. For ethvert tiltag i den rigtige retning hjælper til. Stort som småt.

I December mødes verdens ledere i København for at finde frem til en ny international klimaaftale. Aftalen får især stor betydning for verdens fattigste. Det er nemlig desværre de fattige lande, der må slås med de værste følgevirkninger af den globale opvarmning, selv om det i høj grad er os i den rige del af verden, der via vores levevis skaber klimaforandringerne.

Det er en fælles sag for hele verdens befolkning at ændre kursen.

Har du lyst til at være med til at kæmpe for en fair klimaaftale for verdens fattigste – så klik på billedet og kast dig ind i kampen.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *