Nødbehandling

Ja, det lyder vildt ikke?

Det skal jeg til i eftermiddag. Hos tandlægen.

For et par dage siden var jeg så dum og grådig, at jeg liiige skulle knuske et par popcorn, der ikke rigtig var poppet. I ved, de der små gnallinger der ligger tilbage i skålen til sidst.

Nøj, hvor gjorde det pludselig ondt i en af mine kindtænder. Det føltes, som om jeg havde tygget på et glasskår. Men det tog jeg ikke for gode varer. Jeg skulle lige dobbelttjekke, så jeg snuppede et til at de forbaskede majskorn. AV! Så ku’ jeg nære mig.

Nu har jeg så gået med en øm tand et par dage. I et naivt håb om, at “det går nok væk”. Det gør det ikke,

Så nu har jeg kapituleret og ringet til tandlægen og aftalt den der nødbehandling.

Nu lider jeg heldigvis ikke af tandlægeskræk. Endnu! For det kan være, at jeg bliver ramt af det. Den tand, det er galt med, har nemlig lavet ballade før. For et par år siden havde jeg en rodspidsbetændelse i selv samme tand. Først blev det fejlbehandlet – og så blev der for alvor storslemt. Det kostede en hestekur med skrap antibiotika – og en rodbehandling. Desværre kunne tandlægen ikke “få det hele med”. Så beskeden var, at hvis der skulle blive mere vrøvl med den tand, så var det operation.

Og nu er der altså vrøvl med den igen. Og jeg kan tydeligt mærke, at tandlægen havde ret, da han sagde, at han ikke havde fået det hele med. For der er liv i den tand endnu. Helt tydeligt.

Pas på popcorn! Jeg siger det bare!

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *