Udsigt fra en malkeskammel

 

udsigtfraenmalkeskammel

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Udsigt fra en malkeskammel af Frank Erichsen i samarbejde med Susanne Sayers. Bogen er illustreret af Theresa Maria Jessing, der er gift med Frank Erichsen.

Fra bogens bagsidetekst:

I Udsigt fra en malkeskammel deler Frank Erichsen personligt og usentimentalt sine tanker om, hvordan en radikalt anderledes tilgang til livet ikke bare er nødvendig for planeten, men måske også for os selv. Den grønne omstilling kommer nemlig til at kræve forandringer overalt i samfundet, men det begynder og slutter hos os selv.

Med udgangspunkt i sit eget familieliv og arbejde på Kastaniegaarden har Frank Erichsen i samarbejde med Susanne Sayers skrevet en jordnær appel for genopdagelsen  af håndværket, det langsomme, det genanvendelige og det bæredygtige. Bogen giver samtidig et indblik i Frank Erichsens liv og de oplevelser og erfaringer, der har overbevist ham om, at vi har brug for at forandre måden, vi lever og forbruger på.

Jeg har virkelig nydt at læse Udsigt fra en malkeskammel. Jeg er stor fan af tv-programmerne om Frank og Kastaniegaarden, og bogen falder fint i tråd med programmerne. I bogen uddyber Frank sine holdninger til selvforsyning, forbrug og bæredygtighed. Hans begejstring for de ting, han beskæftiger sig med, skinner som altid klart igennem, og det gør ham til en suveræn formidler. Jeg deler mange af Franks holdninger og værdier og synes, at bogen er både interessant og inspirerende.

Jeg har tidligere anmeldt Det enkle liv – flere skridt på vejen mod selvforsyning af Frank Erichsen.

Læs mere om Udsigt fra en malkeskammel hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *